Book

Akvarie-, krybdyr- og blomstermesse i Nykøbing F. Hallerne

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Festival og events , Udstillinger, Arrangement
Dato: Lørdag 11 nov 2017 - søndag 12 nov 2017

I weekenden d. 11. og 12. november kan du opleve fisk, padder, krybdyr, reptiler, hvirvelløse dyr, insekter, og selvfølgelig et utal af blomster i Nykøbing!

Akvarie, Krybdyr og Blomstermessen er for alle i alle aldre. Tag konen, manden, søster og bror samt naboen med til en uforglemmelig oplevelse, hvor fisk, padder, krybdyr m.m. er i fokus under ordnede forhold. Du kan komme helt tæt på dyrene og hvem ved – måske er du heldig at få lov til at holde en slange!

På messen vil der typisk kunne opleves følgende dyr:

Slanger, edderkopper, skorpioner, kamæleoner, skægagamer, skinker, pindsvin, frøer, tudser, skildpadder, vandrende blade, vandrende grene, knælere, kakerlakker, gekkoer, anoler, larver, biller og mange andre øgler, insekter og hvivelløse dyr.

Fisk i alle former og farver. De gængse selskabsfisk, så som guppyer, platyer, mollyer, sværddragere, ancistrus, pansermaller, gurami og tetraer. Der vil selvfølgelig også være de smukke cichlider så som scalare, discus, sommerfuglecichlider, malawi-cichlider og tanganiyka-cichlider. Ud over dette vil der også være mere specielle fisk og hvirvelløse dyr til både store og små akvarier.

Du vil selvfølgelig også blive præsenteret for et væld af forskellige smukke og duftende blomster. Bliv indhyllet i en verden af farver og find det helt perfekte til vindueskarmen eller udstuen derhjemme, eller find spændende blomsterløg, du kan plante ud i haven og få glæde af til foråret eller sommeren.

Af tilbehør vil man typisk kunne finde gode tilbud på følgende: Terrarier, akvarier, lys/pærer/lysstofrør, foder, bundlag, gødning, kork, lianer, varmemåtter/pærer/lamper, rugemaskiner, pumper/filtre, vitamin tilskud/kalk, planter af både plastic og friske levende egent til terrarier og akvarier, foderdyr bestående af insekter (både levende og frost), frosne mus/rotter og meget MEGET mere.

Bliv inspireret og få en snak med en af de mange udstillere.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
11 Nov
Lørdag 11 nov 2017 10:00 - 16:00  
12 Nov
Søndag 12 nov 2017 10:00 - 15:00  

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Voksne 30,- Børn til og med 12 år kommer gratis ind i følge med en betalende voksen.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Lø 11 nov 2017 10:00 - 16:00 @
  • Sø 12 nov 2017 10:00 - 15:00 @
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side