Book

Efterårskoncert med Storstrøms Symfoniorkester i Gedser

Område: Lolland-Falster
Andre arrangementer på dette sted: Gedser Idræts- og Medborgerhus
Kategori: Arrangement, Musik

Til koncerten er skabt et alsidigt program kun med strygere og andre strenge! Med programmet vil Storstrøms Symfoniorkester vise strygeorkestrets store musikalske og klanglige spændvidde.

Storstrøms Symfoniorkester kommer denne aften vidt omkring: Fra Antonio Vivaldi's tidlige ”Koncert for strygere” over Felix Mendelssohn's ”Symfoni for strygere” og Ernest Bloch’s ”From a Jewish life”, som udtrykker et helt folks kultur til Edward Elgar’s smukke "Adagio" for harpe og strygere, Carl Nielsens banebrydende opus 1 og endelig et værk fra vores egen tid: Petris Vasks’ violinkoncert komponeret til en af vor tids store stilskabende violinister Gidon Kremer.

Programmet stiller store krav til musikere og solister, da det for at give en helt særlig intens musikalsk atmosfære spilles uden dirigent.

Ensemblets egne musikere er solister i programmet:

Stéphane Tran Ngoc i Petris Vasks' violinkoncert leder orkestret fra sin plads som koncertmester i 1. violinerne.

Tobias Gørvild Lautrup er cellosolist i Ernest Bloch's ”From Jewish Life”.

Mette Franck spiller harpestemmen i Edward Elgar's Adagio.

PROGRAM:

Felix Mendelssohn: Symfoni for strygere nr. 1

Peteris Vasks: Violinkoncert, "Distant Light". Solist: Stéphane Tran Ngoc

~ PAUSE ~

Antonio Vivaldi: Koncert for strygere i g-mol

Ernest Bloch: "From Jewish Life". Solist: Tobias Gørvild Lautrup

Edward Elgar: Adagio for strygere og harpe. Solist: Mette Franck

Carl Nielsen: Lille Suite for strygere

Traditionel: Greensleeves Variationer

STORSTRØMS SYMFONIORKESTER

Storstrøms Symfoniorkester er en unik størrelse i dansk musikliv med sin enestående kombination af de topprofessionelle musikere fra Ensemble Storstrøm, amatørmusikere, MGK- og musikskoleelever. Orkestret er et kvalificeret tilbud til publikum samt til landsdelens dygtigste amatører og er et led i uddannelsen af den kommende musikergeneration.

Orkestret er et enestående eksempel på et ”musikalsk fødekæde”-foretagende, hvor man ved fælles kræfter har skabt et symfoniorkester på højt musikalsk niveau.

Orkestret spiller ca. 10 koncerter om året i hele Region Storstrøm med et meget varieret program, og det har gennem tiderne arbejdet med en imponerende række dirigenter og solister.

ENSEMBLE STORSTRØM

Ensemble Storstrøm har hjemme i KUMUS på Fuglsang på Lolland.

Ensemblet er et regionalt klassisk kammerensemble og et af Danmarks fem basisensembler. Ensemble Storstrøm har til opgave at fremme klassisk musik og kulturlivet generelt i Kulturregion Storstrøm.

Ensemblet består af otte fastansatte musikere, der spiller koncerter i hele regionen, underviser, samarbejder med andre musikgenrer og kunstformer, og meget mere.

Ensemblet har en række fine kunstneriske samarbejder på CV'et. Det har således arbejdet med nogen af landets bedste solister, dirigenter og komponister. Ensemblet har en stor kunstnerisk berøringsflade og nysgerrighed og arbejder med et bredt kunstnerisk udtryk indenfor bl.a. jazz, skuespil, dans og billedkunst.

Koncerten er arrangeret i et samarbejde mellem foreninger i Gedser, samlet i Gedser Fællesforening, og Guldborgsund Kommunes Kultur, Turisme og Bosætningsudvalg.

Kontaktoplysninger

Kontaktperson email
judn@guldborgsund.dk

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Voksen: 50 DKK. Barn: Gratis.

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 27,5 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 15,2 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 18,6 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Sø 12 nov 2017 19:30 - 22:30 @ Gedser Idræts- og Medborgerhus
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side