Book

Ravna og Den Store Viking

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Teatret Masken
Kategori: Arrangement, Film og teater , For børn

I ”Ravna og Den Store Viking” tages publikum med på en piges dannelsesrejse i hendes søges efter identitet og tilfhørsforhold. Publikum møder og spejler sig i den unge pige Ravna, der, som os alle, skal lære, hvem hun selv er, og hvordan man som menneske begår sig i den store vide verden, med alt hvad det indebærer på godt og ondt.

Ravna erfarer og udfordres bl.a. af personlige kampe, der medfører både håb om sejr og angst for nederlag – to ting man ikke kan gå igennem et helt liv uden at møde. Hendes opvækst hos en plejefar og bumpene på vejen er med til at give hende en selvindsigt i sit eget køn, liv og rødder, som alt sammen får betydning for hendes identitetsdannelse. At sejre i livets kampe kræver en god portion mod, selvbeherskelse og godhed, for som forestillingen også viser, så behøver en kriger ikke dræbe for at vise sin dygtighed.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
9 Dec
Lørdag 9 dec 2017 14:00 - 16:00 Teatret Masken

Prisoplysninger

Prisoplysninger
40 DKK

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,2 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 10,3 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12,2 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Lø 18 nov 2017 14:00 - 16:00 @ Teatret Masken
  • Lø 9 dec 2017 14:00 - 16:00 @ Teatret Masken
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side