Book

Ulvehøjen

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Teatret Masken
Kategori: Arrangement, Film og teater , Musik
Dato: Onsdag 17 jan 2018

Kritiske røster hyler mod himlen. Teaterkoncerten Ulvehøjen er udviklet over sanger og sangskriver Sebastians samfundskritiske album af samme navn.

Med musikken som greb, inviterer Limfjordsteatret publikum ind i et tekstunivers, hvor tiltroen til individualismen, til danskheden, til medie-cirkus og morgendagen, vakler og falder med hver en strofe. Forestillingen flænser medielandskabets skarpe retorik og postfaktuelle virkeligehed og spørger publikum: Bliver alle stemmer hørt i vores senmoderne demokrati, eller er det tid til at rejse os og hyle lidt mod himlen?

Indspillet i 1976 og udgivet i 1977; Sebastians plade Ulvehøjen kan i år fejre 40 års fødselsdag. Men trods albummets fremskredne alder er dets iboende sange stadig lige vibrerende, og lige så fulde af skeptisk røst over for de samfundsproblematikker, der er sværest at sluge. Problematikker, der er universelle og eksistentielle i deres essens, og derfor lige så aktuelle i dag som for fire årtièr siden.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
17 Jan
Onsdag 17 jan 2018 19:30 - 21:00 Teatret Masken

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Pris 180 kr., Ung el. studiekort: 85 kr.

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12,2 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,2 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 10,3 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • On 17 jan 2018 19:30 - 21:00 @ Teatret Masken
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side