Book

Ekslusiv guidet omvisning i juleudstillingen på Museum Obscurum

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Falsters Minder
Kategori: Arrangement, Foredrag/Rundvisning , Jul og julemarked , [...]
Dato: Torsdag 30 nov 2017

Mystik og anderledes jule(u)hygge på Falsters Minder

Falsters Minder i Nykøbing danner rammerne om Museum Lolland-Falsters nyeste udstilling 'Museum Obscurum - på grænsen af virkeligheden'. Udstillingen viser handelsmanden, samleren, rigmanden og globetrotteren Cornelius S. C. Rödders lejlighed, hvor han har sin enorme og helt særlige samling udstillet. Men hvor meget sandhed rummer udstillingen – det er spørgsmålet!

Noget andet er imidlertid sandt, og det er, at julen snart er over os. Derfor bliver der fra d. 14. november pyntet op i hr. Rödders lejlighed – og det bliver nok ikke den traditionelle, hyggelige juleudsmykning, som normalt præger julen.

Ud over julerierne i udstillingen er der også mulighed for at komme helt tæt på udstillingen ved en eksklusiv guidet tur d. 30. november. Men tør du gå med ind i Cornelius’ fantastiske verden, hvor vi bevæger os ind over grænsen til det uvirkelige? Kom og hør om den urgamle fascination af det ukendte, om skyggeverden, spøgelser og om jagten på fantastiske væsner.

"Ved aftenens rundvisning vil jeg, jeres guide, byde velkommen i hallen og introducere jer til Cornelius’ liv og levned. Herefter føres I op i udstillingen for der at høre om museets fantastiske samling og Cornelius’ mystiske kryptozoologiske samling. Da rundvisningen ligger sent på dagen, vil der naturligvis være mørkt og dystert", afslutter en skummelt smilende Leif Plith Lauritsen.

Da der kun er plads til ca. 25- 30 personer til rundvisningen, skal billetter bestilles på forhånd. Rundvisningen aflyses, hvis der er under 10 tilmeldte. Billetterne bestilles på tlf.: 54 85 13 03 (i Turistinformationens normal åbningstid) eller ved direkte henvendelse i Den gamle Købmandshandel/Turistinformationen i Nykøbing F. Køb af billetter er efter først-til-mølle-princippet.

For nærmere information kontakt Leif Plith Lauritsen på lpl@museumlollandfalster.dk eller 60 62 80 99.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
30 Nov
Torsdag 30 nov 2017 19:30 - 21:00 Falsters Minder

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Voksne 60 kr., børn u/ 18 år 10 kr.

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,4 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 10,8 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 11,8 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • To 30 nov 2017 19:30 - 21:00 @ Falsters Minder
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side