Book

Fem fantastiske fortællinger

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Kulturforsyningen
Kategori: Foredrag/Rundvisning
Dato: Mandag 29 jan 2018

Leif Plith vil fortælle fem historier, der har gjort indtryk på ham, siden han flyttede til Lolland-Falster i 1998. I 2017 var han med i tv serien ”Historien om Danmark” i afsnittet om tidlig middelalder.

Historierne tager udgangspunkt i museets daglige arbejde med de forskellige tiders hverdagslevn. De fem mini foredrag vil spænde vidt i tid og rum, men med fokus omkring Lolland-Falster men også lidt uden for området. De fem foredrag omhandler så forskellige emner som: Hvor lå Saxo’s Virke virkelig? Den sidste offentlige henrettelse i Danmark, Tyske faldskærmstropper, Store Heddinge og ”romere”. Fortællingerne, der vil blive beskrevet levende, er bygget op omkring historiske fakta, ny forskning samt foredragsholderens egne idéer og tolkninger omkring temaerne.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
29 Jan
Mandag 29 jan 2018 10:00 - 12:00 Kulturforsyningen

Kontaktoplysninger

Telefon nummer
0045 30 74 56 71
Kontaktperson navn
Anne Grethe Jakobsen
Kontaktperson email
info@fof-sydost.dk
Hjemmeside
http://www.fof.dk/sydoest/Kursusoversigt/foredrag/holskoler/kulturhoejskoler-foraar-2018?id=987

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Pris for Mandagshøjskolen er 595 kr. / Pris for 1 foredrag 150 kr. Incl. kaffe m brød

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12,2 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,2 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 10,3 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Ma 29 jan 2018 10:00 - 12:00 @ Kulturforsyningen
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side