Book

"Fra somalisk nomade til muslimsk feminist”-ved Fatima Osborne

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Kulturforsyningen
Kategori: Foredrag/Rundvisning
Dato: Mandag 26 feb 2018

Fatima Osborne voksede op som fårehyrde på de somaliske stepper. Her vandrede hun med sin nomadestamme fra sted til sted efter årstidernes forhold.

Da borgerkrigens hærgen nærmede sig stepperne efterlod de dyrene og flygtede til Etiopien og senere til Danmark. Mødet med livet uden for stepperne var en labyrint af uskrevne regler og kulturelle faldgruber. Osborne havde aldrig gået i skole – hun havde end ikke kørt på cykel. I Somalia giver naturen en´, alt hvad man behøver, så det var eksempelvis besynderligt for Osborne at lære, at folk i Danmark ejer deres jordbærplanter – og at forbipasserende derfor ikke må spise heraf. I dag taler Osborne flydende dansk og arbejder som uddannet optiker på Nørrebro. Hun er desuden en af Danmarks aktive muslimske feminister. Foredraget tager jer med på en rejse fra Somalias stepper i 1980’erne til nutidens muslimske kvindekamp i Danmark."

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
26 Feb
Mandag 26 feb 2018 10:00 - 12:00 Kulturforsyningen

Kontaktoplysninger

Telefon nummer
0045 30 74 56 71
Kontaktperson navn
Anne Grethe Jakobsen
Kontaktperson email
info@fof-sydost.dk
Hjemmeside
http://www.fof.dk/sydoest/Kursusoversigt/foredrag/holskoler/kulturhoejskoler-foraar-2018?id=987

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Pris for Mandagshøjskolen er 595 kr./ Pris for 1 foredrag 150 kr. Incl. kaffe m brød

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,2 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 10,3 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12,2 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Ma 26 feb 2018 10:00 - 12:00 @ Kulturforsyningen
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side