Book

Den kongelige Trio

Område: Lolland-Falster
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Arrangement, For børn , Musik

Nysted Bio og Culthus indbyder alle børn og deres familier og venner til Hofbal med Verdens Største Trio lørdag d. 2. december kl. 14:00.

Den kongelige Trio og Lakajerne er et rigtigt festorkester, som igennem årene har spillet utallige koncerter for begejstrede børn og deres forældre og ikke mindst bedsteforældre, som altid møder talstærkt op til koncerterne. Den kgl. Trio tager nemlig fat i nogle af de gode gamle sanglege som ”Med hænderne siger vi klapklapklap” og ”Jeg gik mig over Sø og Land” og giver dem en ordentlig tur i den kongelige musikmaskine, og så er der ingen der kan sidde stille.

Orkestret med Hendes Majestæt Dronningen i spidsen tager børn og voksne med på en kongelig rejse hvor fest og farver og flotte kostumer er i højsædet og der bliver rig lejlighed til både at danse og synge med på de kendte børnesange.

Så - spænd kronjuvelerne fast eller hop i Rolls Røjserne - Den kgl. Trio er klar til Hofbal og alle prinser og prinsesser i hele kongeriget - og alle deres familier og katte - er hermed inviteret.

Entreen udgør 10,- kr for børn og 30,- kr. for voksne.
Billetter kan købes i døren eller på
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=6d64e68dac

Dørene åbner denne dejlige dag kl. 13:30 til Nysted Biograf Teater, Jernbanegade 7 i Nysted.

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Børn: 10 DKK. Voksne: 30 DKK.
Build: 13-01-2020 17:00:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8199.cbischannel-28004 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails

Del denne side