Book

"Petite messe solennelle" af Giachino Rossini i Maribo Domkirke

Område: Lolland-Falster
Andre arrangementer på dette sted: Maribo Domkirke
Kategori: Musik, Arrangement, Byopplevelser
Dato: Torsdag 26 apr 2018

I år er det 150 år for Giachino Rossini's dødsdag. Den populære operakomponist som bl.a. har komponeret folkekære operaer som Barberen i Sevilla og William Tell, skrev sin kirkelige messe "Petite messe solenelle" i en sen alder. Rossini havde på det tidspunkt ikke komponeret operaer i 30 år. Messen er et stort ambitiøst værk fra Rossinis hånd, som bestemt ikke er særlig "Petit".

Opførelsen sker i samarbejde mellem klosterkirken i Nykøbing og Maribo Domkirke. Begge kirkers kor medvirker med Jan Ole Vanggaard, organist fra klosterkirken som dirigent og domorganist Vibeke Vanggaard på harmonium. Som pianist medvirker Jakob West fra Ensemble Storstrøm.Solisterne er unge talentfulde sangere fra de kongelige danske musikkonservatorium.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
26 Apr
Torsdag 26 apr 2018 19:30 - 20:30 Maribo Domkirke

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Fri entrè

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • To 26 apr 2018 19:30 - 20:30 @ Maribo Domkirke
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side