Book

Kær-Litt – festival for lidenskabelige linjer

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: Fuglsang Herregård
Kategori: Arrangement, Festival og events , For børn , [...]
Dato: Lørdag 5 maj 2018 - søndag 6 maj 2018

fra 100 DKK

Kær-Litt er Danmarks første festival for kærlighedslitteratur. Festivalen finder sted på Fuglsang Herregaard på Lolland 5. og 6. maj 2018 – lørdag kl. 10-17, søndag kl. 10-16.

Kær-Litt er en festival med fokus på kærlighedslitteratur og litteratur om kærlighed. Et overflødighedshorn af bøger, foredrag og samtaler om kærlighed. Udgangspunktet er kærlighed mellem mennesker, mellem mand og kvinde, mand og mand, kvinde og kvinde. Kærlighed mellem unge og kærlighed mellem gamle. Kærlighed har ingen alder og festivalen viser både den søde forelskelse, den dybe kærlighed, men også de mørke sider af kærligheden. Litteraturen er hovedprioritet og vi har inviteret danske og udenlandske forfattere samt danske forlag og sangskrivere. Som et ekstra krydderi tilbyder Storstrøms ensemble en særkoncert og den upcoming sangerinde, Katinka kan opleves i en intimkoncert. I parken er der mulighed for at gå en tur på ”Kærlighedsstien” for dem, der føler sig inspireret til en tête-à-tête, og der vil være aktiviteter for børn.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
5 Maj
Lørdag 5 maj 2018 10:00 - 17:00 Fuglsang Herregård
6 Maj
Søndag 6 maj 2018 10:00 - 16:00 Fuglsang Herregård

Kontaktoplysninger

Kontaktperson navn
Lena Laurentis
Kontaktperson email
projektleder@kaer-litt.dk
Hjemmeside
http://www.kaer-litt.dk

Links

Prisoplysninger

Priser fra
100 DKK
Prisoplysninger
Kr. 100,00 pr. person for voksne Børn og unge under 18 år gratis

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 8,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 10,1 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 8,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Sø 6 maj 2018 10:00 - 16:00 @ Fuglsang Herregård
  • Lø 5 maj 2018 10:00 - 17:00 @ Fuglsang Herregård
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side