Book

Baltic Sail Nations Cup

Område: Nysted
Andre arrangementer på dette sted: Nysted Havn
Kategori: Arrangement, Festival og events , Maritim begivenhed
Dato: Lørdag 4 aug 2018

I jubilæumsåret er Nysted Hajkutter Regatta og Guldborgsund Kommune valgt som værter for Baltic Sail Nations Cup. I praksis forestår Nysted Sejlklub for afviklingen af sejladserne ligesåvel som klubben selv stiller et udvalgt team.

Hvert team består af max. 3 sejlere, der gennem en række matchrace sejladser mod konkurrenterne fra de øvrige 6 medlemslande i Baltic Sail samarbejdet, dyster om førstepladsen. Vinderen får overrakt Baltic Sail Trofæ'et lørdag aften kl. 20:00 på mobilscenen på festivalpladsen.

Matchracet starterved 09:30 tiden lørdag den 4. august og finder sted i Nysted Nor. Der er således gode muligheder for publikum til at følge de spændende sejladser.

Der forventes at deltage sejlere fra Polen, Tyskland, Letland, Sverige, Litauen og Danmark.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
4 Aug
Lørdag 4 aug 2018 09:30 - 21:30 Nysted Havn

Kontaktoplysninger

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 951 meter
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 14,2 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 951 meter
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Lø 4 aug 2018 09:30 - 21:30 @ Nysted Havn
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side