Book

Appel Flower Frestival 2018 på Lilleø

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: Askø/Lilleø
Kategori: Festival og events , For børn , Gastronomi, [...]
Dato: Lørdag 26 maj 2018 - søndag 27 maj 2018

Apple Flower Festival er en tilbagevendende årlig begivenhed, hvor vi sammen fejrer, at blomstertræerne springer ud.

Geografien først. Lilleø med sine blot 10 indbyggere ligger i Smålandshavet nord for Bandholm med udsigt til Femø og Fejø - midt imellem himmel og hav. Hvert år er æslet med sin ven, kamelen Abu, på besøg, og både børn og voksne kan få en tur på de glade dyr. Vi har kridtet fodboldbanen op, gjort stranden klar, forberedt lejrbålet og gjort os tanker om desserten i vandkanten til lyden Bageren som spiller majsolen ned, inden aftenens store koncert vil lyde fra scenen. Vi er altid spændte på hvad "Vibes Alt For Vilde Børne Disco" finder på, og så håber vi selvfølgelig at Baywatch Jacob tager de små stramme røde lifeguard trusser på og smider sig i bølgerne for syvende gang.

Vi venter på jer ved færgelejet på Askø, når I ankommer. Lars Coldberg transporterer alle over dæmningen til festivalspladsen på Lilleø, hvor vi byder velkommen med frokost i det grønne. Baren åbner og den er fri hele vejen for børn og voksne, øl, vand og Sydhavsøernes æblemost. Til dem som ønsker det, har vi også – mod betaling - skarpe drinks, fede vine, barista brygget kaffe og lækre kager 24/7, eller næsten …

Generelle oplysninger:
OBS: Da Fødevarestyrelsen ikke deler Apple Flower Festivals kærlighed for hunde, må disse ikke medbringes på festivalen. Vi beklager.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
26 Maj
Lørdag 26 maj 2018 09:00 - 23:00 Askø/Lilleø
27 Maj
Søndag 27 maj 2018 09:00 - 23:00 Askø/Lilleø

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Der henvises til festivallens hjemmeside.

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Kragenæs Marina Lystcamp

Afstand: 9,6 km
Camping og marina i 1. række til Smålandshavet ved skov og strand med udsigt til Smålandshavet og færgefarten til de små æbleøer Fejø, Femø og Vejrø.
Hotel

Hotel Søpark

Afstand: 13,2 km
Lolland-Falsters største hotel med enestående udsigt over Naturpark Maribosøerne
Hotel

Bandholm Hotel

Afstand: 6,3 km
Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Lø 26 maj 2018 09:00 - 23:00 @ Askø/Lilleø
  • Sø 27 maj 2018 09:00 - 23:00 @ Askø/Lilleø
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side