Book

Foredrag: "Fup og fakta om klimaet" på Højskolen Marielyst

Område: Marielyst
Andre arrangementer på dette sted: Højskolen Marielyst
Kategori: Arrangement, Foredrag/Rundvisning
Dato: Mandag 23 apr 2018

TV-meteorolog Jesper Theilgaard skiller skæg fra snot i spørgsmålet om klimaforandringer i foredrag på Højskolen Marielyst mandag 23. april.

Kun de færreste er efterhånden i tvivl om, at verdens klima er under forandring. Men er forandringerne menneskeskabte? Eller er der blot tale om naturlige udsving, som kloden tidligere har gennemlevet? Den amerikanske præsident Donald Trump hævder fx fortsat, at snakken om klimaforandringer er noget kineserne har fundet på for at genere amerikansk erhvervsliv.

Meteorologen Jesper Theilgaard har for DR fulgt klimaforandringerne lige fra vi begyndte at tale om dem for 25 år siden, og enhver som har set ham på tv-skærmen vil vide, at han har udmærket sig ved at være en kompetent og objektiv formidler af ny viden og nye hypoteser. Han har derfor den fornødne viden og indsigt i at kunne skille skæg fra snot i debatten om, hvad der forårsager klimaforandringerne og hvor omfattende de bliver. ”Fup og fakta om klimaet” er derfor overskriften for det foredrag, han holder på Højskolen Marielyst mandag den 23. april kl. 19:30.

Foredraget er en del af foredragsrækken ”Folkekøkken og foredrag”, som højskolen arrangerer sammen med LOF Guldborgsund.

Foredraget er kl. 19:30 – og vil man spise med ved det indledende folkekøkken er mødetiden kl. 18:30.

Prisen for middag og foredrag er 200 kr. Foredraget alene koster 100 kr. Billetter på www.billetto.dk, hos LOF Guldborgsund og på højskolen.

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Prisen for middag og foredrag er 200 DKK. Foredraget alene koster 100 DKK.

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 15,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 6,7 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 15,4 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Ma 23 apr 2018 18:30 - 21:30 @ Højskolen Marielyst
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side