Book

Pitstop på Falster rundt på Golf & Fun Park Marielyst

Område: Marielyst
Andre arrangementer på dette sted: Golf & Fun Park Marielyst
Kategori: Arrangement
Dato: Søndag 12 aug 2018

12/8 Er der pitstop hos Golf & Fun Park når Falster Rundt cykle turen køres, mulighed for kaffe og kage for dem der deltager i løbet.

12/8 Er der pitstop hos Golf & Fun Park når Falster Rundt cykle turen køres, mulighed for kaffe og kage for dem der deltager i løbet.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
12 Aug
Søndag 12 aug 2018 09:00 Golf & Fun Park Marielyst

Kontaktoplysninger

Links

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 8 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 14,4 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 14,4 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Sø 12 aug 2018 09:00 - 09:00 @ Golf & Fun Park Marielyst
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side