Book

Motionscykelløb i Nysted - 75 km

Område: Nysted
Jernbanegade, 4880 Nysted (Vis kort)
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Arrangement, Sport
Dato: Søndag 1 jul 2018

Kom og kør selv elite cykelrytternes rute
Kør løbet, der er arrangeret i forbindelse med Danmarksmesterskaber i Landevejscykling med start fra Nysted kl. 9.00

Du har nu mulighed for at prøve 6 omgange á 12,5 km på samme rute, som eliten kører på til DM i landevejscykling 2018. Der vil være både førerbil og race-Marshalls.
Ruten er følgende med start på Jernbanegade i Nysted kl. 9.00 søndag den 1. juli

6 OMGANGE PÅ DM-RUTEN. Målpassage Jernbanegade ved Parkeringspladsen, TV Ny Østergade, TV Ny Østergade, TH Adelgade, TV Sakskøbingvej, TH Mallehavevej, TH Kertevej, TV Kolkevej, TH Kettingevej, TH Aalholmvej, ligeud Wichmansvej, rundkørsel ligeud 2. afkørsel ad Wichmandsvej, TH Bomstræde, TH Gl. Torv, TV Gl. Torv, ligeud Fiskegade, TH Havnegade, TH Strandvejen, TH. Slotsgade, ligeud Algade, fortsæt ad Jernbanegade, MÅL-passage.

Pris for deltagelse er kr. 200,- og tilmelding og nærmere information finder du her: http://tilmelding.cyklingdanmark.dk/showbeskrivelseNew.php?ext=1&arrID=1076&cat=motion

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
1 Jul
Søndag 1 jul 2018 09:00 - 12:00  

Kontaktoplysninger

Adresse
Jernbanegade
Postnummer
4880
By
Nysted
Hjemmeside
http://tilmelding.cyklingdanmark.dk/showbeskrivelseNew.php?ext=1&arrID=1076&cat=motion

Prisoplysninger

Prisoplysninger
DKK 200,00

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 1,4 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 1,4 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 13,7 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Sø 1 jul 2018 09:00 - 12:00 @
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side