Book

Damptræf på Frilandsmuseet i Maribo - Ti års dampende jubilæum

Område: Maribo
Andre arrangementer på dette sted: Frilandsmuseet Maribo
Kategori: Arrangement, Festival og events , For børn , [...]
Dato: Lørdag 26 maj 2018 - søndag 27 maj 2018

I år kan arrangementet Fra Damp til Diesel fejre 10 års jubilæum, og igen i år er det lykkedes at samle et stort udvalg af store og små damp- og dieselmaskiner på Frilandsmuseet i Maribo. Arrangementet, der finder sted i weekenden d 26. og 27. maj 2018, byder på spændende nyheder og gamle kendinge.

Som noget helt nyt og anderledes deltager det dampdrevne træskib Ladye Dora (tidligere kendt som Frigga), der gennem de senere år er blevet totalrenoveret af en gruppe lokale, lollandske frivillige, og som blev søsat i 2017. Det nyrenoverede skib var i 1940 med til at redde britiske og franske soldater fra Dunkerque i Frankrig under 2. verdenskrig. Skibet Ladye Dora har aldrig tidligere deltaget i arrangementet eller sejlet på Maribo Søndersø.
Rundt blandt de gamle bindingsværkshuse bliver der mulighed for at komme helt tæt på minidampmaskinerne samt de mange forskellige små modelbåde, der på skift tager en paradesejltur i det opsatte bassin.

På det store engområde bag Frilandsmuseet bliver der for alvor fyret op under kedlerne. Det er nemlig her, de store maskiner, veteranbiler, traktorer og motorcykler, gamle brandbiler, forskellige motorer og meget andet kan opleves.

Det er mulighed for at købe mad og drikke samt kaffe og kage, men man er også velkommen til at pakke madkurven og nyde sin medbragte mad.

Da det er maskinerne, der er i centrum denne weekend, beder vi alle gæster være opmærksomme, når de bevæger sig rundt på området, da maskinerne ikke bare er til pynt – de kører rundt. Derfor er der også fare for sodnedfald, så stå ikke lige ved siden af dampmaskinerne, når de starter op.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
26 Maj
Lørdag 26 maj 2018 10:00 - 16:00 Frilandsmuseet Maribo
27 Maj
Søndag 27 maj 2018 10:00 - 16:00 Frilandsmuseet Maribo

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Det er mulighed for at købe mad og drikke samt kaffe og kage, men man er også velkommen til at pakke madkurven og nyde sin medbragte mad.

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Lungholm Slot

Afstand: 11,2 km
Lungholm Slot er et luksuriøst ferieslot med samlede oplevelses-og feriemuligheder for alle. Det er en særlig og meget gammel bolig, som kan dateres til 1639. Hovedbygningen er holdt i original stil og en hyggelig atmosfære.
Hotel

Bandholm Hotel

Afstand: 7,4 km
Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.
Hotel

Hotel Søpark

Afstand: 576 meter
Lolland-Falsters største hotel med enestående udsigt over Naturpark Maribosøerne

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Lø 26 maj 2018 10:00 - 16:00 @ Frilandsmuseet Maribo
  • Sø 27 maj 2018 10:00 - 16:00 @ Frilandsmuseet Maribo
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side