Book

Skt. Hans bål på Nysted strand

Område: Nysted
Andre arrangementer på dette sted: Nysted strand
Kategori: Arrangement, For børn , Natur, [...]
Dato: Lørdag 23 jun 2018

Der er Sct. Hans bål på Nysted Strand, Lennart Damsbo Andersen holder båltale kl. 21.30, hvorefter vi synger midsommervisen og bålet tændes.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
23 Jun
Lørdag 23 jun 2018 21:00 - 23:00 Nysted strand

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Gratis

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 12 meter
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 15,1 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 12 meter
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Lø 23 jun 2018 21:00 - 23:00 @ Nysted strand
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side