Book

Eksklusiv rundtur i Museum Obscurum

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Falsters Minder
Kategori: Byopplevelser, For børn , Foredrag/Rundvisning , [...]
Dato: Torsdag 27 sep 2018

Tør du gå med ind i Cornelius’ fantastiske verden, hvor vi bevæger os ind over grænsen til det uvirkelige?

Kom og hør om den urgamle fascination af det ukendte, om skyggeverden, spøgelser og om jagten på fantastiske væsner. Tema: Død og Begravelse. Træd med ind gennem sløret til en verden, hvor de døde ikke nødvendigvis er langt væk. Cornelius' samling rummer både skeletter og mumificeringer og uhyggelige fotograferier. Hør om tiden forestillinger om døden.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
27 Sep
Torsdag 27 sep 2018 20:00 - 21:30 Falsters Minder

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Pris: voksne 75 kr., børn u/ 18 år 25 kr. Der er mulighed for at betale i Den gamle Købmandshandel eller via MobilePay ved telefonisk kontakt

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 10,8 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,4 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 11,8 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • To 27 sep 2018 20:00 - 21:30 @ Falsters Minder
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side