Book

En symbolsk salonaften

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: Reventlow-Museet Pederstrup
Kategori: Arrangement, Foredrag/Rundvisning , Herregårde og slotte , [...]
Dato: Torsdag 6 sep 2018

I årets sidste salon rettes fokus ind på de symboler, som vi omgiver os med – det være sig i tøj, bolig og i det offentlige rum, hvor vi bevidst som ubevidst omgiver os med symboler.

Mens Frederik IV på sine portrætter omgav sig med let afkodelige symboler som hermelinskåbe, kronregalier og våbner for at signalere magt og indflydelse så fortæller alene elefantordenens bryststjerne og blå bånd på maleriet af C.D.F. Reventlow os, at han var en del af magtens elite. Hvilke symboler bruges i dag til at fortælle omverdenen, hvem vi er, hvordan iscenesætter nutidens magthavere sig? Har både synlige og diskrete symboler endnu i dag værdi for os? Det er blot nogle af de mange spørgsmål, som årets sidste salon tager under behandling, når der bydes ind til en aften i symbolernes tegn.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
6 Sep
Torsdag 6 sep 2018 19:00 - 21:00 Reventlow-Museet Pederstrup

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Prisen er 100 kr. inklusiv kaffe og kage. Der er begrænset antal billetter til aftenen.

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Kragenæs Marina Lystcamp

Afstand: 6,2 km
Camping og marina i 1. række til Smålandshavet ved skov og strand med udsigt til Smålandshavet og færgefarten til de små æbleøer Fejø, Femø og Vejrø.
Camping

Nakskov Fjord Camping

Afstand: 13,2 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masser af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Overnatning

Nakskov Fjord Camping hytter

Afstand: 13 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masse af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • To 6 sep 2018 19:00 - 21:00 @ Reventlow-Museet Pederstrup
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side