Book

Sommeromvisning i Musuem Obscurum med død og begravelse som tema

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Falsters Minder
Kategori: Arrangement, Byopplevelser, For børn , [...]
Dato: Torsdag 2 aug 2018

Eksklusive rundvisninger ind i mørket på den prisvindende udstilling Museum Obscurum. Som en ekstra sommeraktivitet tilbyder museet nu to ugentlige rundvisninger i Museum Obscurum efter lukketid. I denne periode er det omvisninger på tysk om tirsdagen og på dansk om torsdagen.

Hver rundvisning har sit eget tema, hvor der kort (ca. 10 min) bliver sat lidt mere fokus på aftenens tema. Tema: Død og Begravelse. Træd med ind gennem sløret til en verden, hvor de døde ikke nødvendigvis er langt væk. Cornelius' samling rummer både skeletter og mumificeringer og uhyggelige fotograferier. Da der kun er plads til max. 25 personer til rundvisningen, skal billetter bestilles på forhånd. Rundvisningen aflyses, hvis der er under 15 tilmeldte. Dørene åbnes kl.16.45, rundvisningen påbegyndes kl. 17.00 og varer ca. en time. Dørene lukkes derfor kl. 17.00, og de sidste levende sjæle gennes ud kl. 18.30.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
2 Aug
Torsdag 2 aug 2018 16:45 - 18:00 Falsters Minder

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
voksne 75 kr., børn u/ 18 år 25 kr. Billetterne bestilles på tlf.: 54 85 13 03 (i Turistinformationens normal åbningstid), via e-mail: turist@museumlollandfalster.dk eller ved direkte henvendelse i Den gamle Købmandshandel/Turistinformationen i Nykøbing F. Køb af billetter er efter først-til-mølle-princippet. Der er mulighed for at betale i Den gamle Købmandshandel eller via MobilePay ved telefonisk kontakt.

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 10,8 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 11,8 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,4 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • To 2 aug 2018 16:45 - 18:00 @ Falsters Minder
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side