Book

Sydhavsgården - besøg Ottosminde

Område: Sakskøbing
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Arrangement, For børn , Foredrag/Rundvisning , [...]
Dato: Tirsdag 3 jul 2018

Sydhavsgården er en fælles betegnelse for en række landbrug, som i løbet af juli måned inviterer alle interesserede på gårdbesøg på Lolland – Falster.

Når I besøger en af Sydhavsgårdene, får I en rundvisning af en engageret landmand, som gerne vil fortælle Jer mere om, hvordan vi producerer vores fødevarer i Danmark. I kommer rundt og ser bedriften og dyrene og der er god tid til spørgsmål

Ottosminde - Karsten Petersen
Krårupvej 4, 4990 Sakskøbing
På Ottosminde kan du se 170 malkekøer af racen Jersey, som er kendt for et højt fedtindhold i mælken. Herudover har vi 150 kvier og kalve. Hver af vores køer giver dagligt 24-25 liter mælk som bliver leveret til Arla. Køerne bliver fodret med majsensilage (snittede, gærede majsplanter), halm, roepiller (restprodukt fra sukkerproduktion) samt vitaminer og mineraler. Køerne går i en moderne løsdriftsstald og kan derfor selv bestemme, hvornår de vil æde, drikke, gå eller hvile og tygge drøv. Når tyrekalvene er fire uger gamle, bliver de solgt til mine kollegaer, som feder dem op til slagtning.
Vi driver 134 hektar jord - en hektar svarer til 2 fodboldbaner. 50 hektar er sået til med majs, og hele planten bliver høstet og ensileret (gæret) i slutningen af september, så den kan bruges til foder resten af året. Derudover er der 32 hektar med hvede og 25 hektar med byg, som bliver solgt til foderstofkompagnierne. Vi har også 30 hektar med sukkerroer, som bliver kørt til sukkerfabrikken i Nakskov, hvor roerne omdannes til sukker.
Besøgene sker på eget ansvar.
Alle rundvisninger foregår på dansk.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
3 Jul
Tirsdag 3 jul 2018 14:00 - 17:00  

Kontaktoplysninger

Telefon nummer
0045 21946008
Kontaktperson navn
Karsten Petersen

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Ti 3 jul 2018 14:00 - 17:00 @
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side