Book

Sydhavsgården - besøg fårehyrde

Område: Sakskøbing
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Arrangement, For børn , Foredrag/Rundvisning , [...]
Dato: Onsdag 25 jul 2018

Sydhavsgården er en fælles betegnelse for en række landbrug, som i løbet af juli måned inviterer alle interesserede på gårdbesøg på Lolland – Falster.

Når I besøger en af Sydhavsgårdene, får I en rundvisning af en engageret landmand, som gerne vil fortælle Jer mere om, hvordan vi producerer vores fødevarer i Danmark. I kommer rundt og ser bedriften og dyrene og der er god tid til spørgsmål.

Fårehyrde David Wootton
Guldborgvej 51, 4990 Sakskøbing

David Wootton er uddannet fårehyrde fra England og begyndte livet i Danmark, som fårehyrde på Krenkerup Gods. I dag har han sin egen store fårebesætning, som han passer sammen med sine fårehunde. Ved siden af pasningen af sin egen besætning, klipper David får og trimmer klove på store og små private fårehold.
Hos David Wootton er ambitionen at udvikle en lammekødsproduktion, der sætter fokus på kvalitet, sundhed og trivsel. I avlsarbejdet fokuseres på en optimal muskelopbygning og en begrænset fedtaflejring for at give lammekød af bedste kvalitet. Sundhed og trivsel gennem intensiv overvågning og græsning på skiftende græsarealer er ligeledes en af grundpillerne i arbejdet. Onsdag den 25. juli kan du møde David på et af græsningsarealerne.

Det er vigtigt at du ringer til David på tlf. 23328064 for at høre, hvor I skal mødes for at se får og lam på græs. Fårene er på græs og er ikke på Davids adresse. Tag fodtøj og beklædning på til vejret på dagen.
Besøgene sker på eget ansvar.
Alle rundvisninger foregår på dansk.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
25 Jul
Onsdag 25 jul 2018 14:00 - 16:00  

Kontaktoplysninger

Telefon nummer
0045 23328064
Kontaktperson navn
David Wootton

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • On 25 jul 2018 14:00 - 16:00 @
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side