Book

Sommeromvisning i Museum Obscurum med seancer og spiritisme som tema

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Falsters Minder
Kategori: Arrangement, Byopplevelser, For børn , [...]
Dato: Torsdag 12 jul 2018

Eksklusive rundvisninger ind i mørket på den prisvindende udstilling Museum Obscurum. Som en ekstra sommeraktivitet tilbyder museet nu to ugentlige rundvisninger i Museum Obscurum efter lukketid. I denne periode er det omvisninger på tysk om tirsdagen og på dansk om torsdagen.

Hver rundvisning har sit eget tema, hvor der kort (ca. 10 min) bliver sat lidt mere fokus på aftenens tema. Tema: Seancer og Spiritisme. Spiritisme var en bevægelse, der kom til Danmark fra USA, hvor to søstre gennem bankelyde i deres hjem, oplevede at få kontakt til åndeverdenen. I Danmark blev der i 1892 oprettet et "Spiritistisk Broderskab". I denne "cirkel" blev der ugentligt holdt arrangementer og seancer, hvor deltagerne kom i kontakt med åndeverdenen. Bevægelsen bredte sig over hele landet til egentlige menigheder. Kontakten med afdøde foregik gennem såkaldte medier, og man anvendte bl.a. "ouija"-brættet og automatskrift. Men spiritismen mødte også meget modstand gennem videnskaben, der foranstaltede komplicerede forsøg, for at modbevise kontakten med åndeverdenen. Da der kun er plads til max. 25 personer til rundvisningen, skal billetter bestilles på forhånd. Rundvisningen aflyses, hvis der er under 15 tilmeldte. Dørene åbnes kl.16.45, rundvisningen påbegyndes kl. 17.00 og varer ca. en time. Dørene lukkes derfor kl. 17.00, og de sidste levende sjæle gennes ud kl. 18.30.
Kategori Falsters Minder

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
12 Jul
Torsdag 12 jul 2018 16:45 - 18:00 Falsters Minder

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Pris: voksne 75 kr., børn u/ 18 år 25 kr. Billetterne bestilles på tlf.: 54 85 13 03 (i Turistinformationens normal åbningstid), via e-mail: turist@museumlollandfalster.dk eller ved direkte henvendelse i Den gamle Købmandshandel/Turistinformationen i Nykøbing F. Køb af billetter er efter først-til-mølle-princippet. Der er mulighed for at betale i Den gamle Købmandshandel eller via MobilePay ved telefonisk kontakt.

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,4 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 10,8 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 11,8 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • To 12 jul 2018 16:45 - 18:00 @ Falsters Minder
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side