Book

Byvandring i Nykøbing Falster

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Torvet i Nykøbing F.
Kategori: Arrangement, Byopplevelser, Foredrag/Rundvisning
Dato: Mandag 23 jul 2018

Mandag d. 23. juli holder Museum Lolland-Falster offentlig byvandring i Nykøbing F. Byvandringen tager deltagerne med rundt i den gamle købstad og fortæller om byens historie.

På byvandringen vil der således være mulighed for at få indblik i, hvordan byen har udviklet sig, få et kik i de små stræder, høre om handlen i byen og ikke mindst se de spor, der endnu er i byen fra dengang, der lå et smukt renæssanceslot på det, der i dag er kendt som Slotsbryggen.
"Som arkæolog er det altid sjovt, når man får lov til at fortælle om fortiden, og jeg er sikker på, at vi får en dejlig tur rundt i byen," afslutter Marie Brinch.
Byvandringen varer cirka en time og er på ca. 2 km. Husk derfor gode sko.
Deltagelse i byvandringen kræver tilmelding – max 25 deltagere. Tilmelding senest d. 18. juli 2018.
Tilmelding kan ske på 5485 1303 eller ved henvendelse i Turistinformationen, Færgestræde 1A, 4800 Nykøbing. Arrangementerne aflyses ved 10 personer eller derunder. Navn, telefonnummer og e-mailadresse oplyses ved tilmelding for det tilfælde, at turen aflyses.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
23 Jul
Mandag 23 jul 2018 14:00 - 15:00 Torvet i Nykøbing F.

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Pris: Voksne 60 kr., børn u/ 18 år gratis.

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 11,9 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,3 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 10,7 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Ma 23 jul 2018 14:00 - 15:00 @ Torvet i Nykøbing F.
OK

Kort


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side