Book

Den Sorte Madonna og Kongeriget - Pilgrimshuset, Maribo

Område: Maribo
Andre arrangementer på dette sted: PilgrimsHuset
Kategori: Arrangement, Kurser
Dato: Lørdag 19 jan 2019

I en hule i Rocamadour i Frankrig sidder Den Sorte Jomfru, og her har hun siddet i mere end 1000 år og lige så længe er pilgrimme strømmet til hende.
Den Sorte Jomfru, Vor Frue under Jorden og lignende symboler kaldes også Den Sorte Madonna. Man finder dem i huler, og man finder dem gemt væk nede i mørke krypter under ældgamle helligdomme og katedraler. Hun sidder med lukkede øjne på en trone med barnet i favnen.
Der fortælles om pilgrimssteder og symbolet, Den Sorte Madonna, og den spiritualitet, der er knyttet til hende. Der vil være oplæg, meditative øvelser og fælles refleksion.

Underviser: Else Marie Post, forfatter og foredragsholder.
Tilmelding: www.lolland.aof.dk

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
19 Jan
Lørdag 19 jan 2019 10:00 - 16:00 PilgrimsHuset

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
300 kr.

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12,1 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Hotel

Lungholm Slot

Afstand: 11,5 km
Lungholm Slot er et luksuriøst ferieslot med samlede oplevelses-og feriemuligheder for alle. Det er en særlig og meget gammel bolig, som kan dateres til 1639. Hovedbygningen er holdt i original stil og en hyggelig atmosfære.
Hotel

Bandholm Hotel

Afstand: 7,1 km
Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Lø 19 jan 2019 10:00 - 16:00 @ PilgrimsHuset
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side