Book

Faustina af Krakow

Område: Maribo
Andre arrangementer på dette sted: PilgrimsHuset
Kategori: Arrangement, Kurser
Dato: Lørdag 9 mar 2019

I Krakow blev der i 2002 indviet en ny basilika til ære for Den Guddommelige Barmhjertighed. Basilikaen ligger i parken til et kloster for Den Barmhjertige Moders Orden. For 100 år siden levede her en nonne, Faustina Maria.

I 1931 viste Jesus sig for hende og bad hende male et billede af ham, sådan som hun så Ham og sagde til hende, at der nederst skulle stå: ”Jesus, jeg har tillid til Dig!”

Billedet er siden gået verden rundt og tilbedes og æres over hele verden, og i særdeleshed i Krakow. Faustina blev hellig-kåret i 2000, og pilgrimme strømmer til hendes sanktuarium, hvor Jesus-billedet står og til den nye basilika. Stedet er i dag den 5. største pilgrimssted i den kristne tradition.

Foredragsholderen, Else Marie Post, har beskæftiget sig med Faustina gennem en årrække og har besøgt hendes kloster og kirke.
Hun har skrevet bogen Faustina – Barmhjertighedens apostel.

Tilmelding: www.lolland.aof.dk

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
9 Mar
Lørdag 9 mar 2019 10:00 - 16:00 PilgrimsHuset

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
300 kr.

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Bandholm Hotel

Afstand: 7,1 km
Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12,1 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Hotel

Lungholm Slot

Afstand: 11,5 km
Lungholm Slot er et luksuriøst ferieslot med samlede oplevelses-og feriemuligheder for alle. Det er en særlig og meget gammel bolig, som kan dateres til 1639. Hovedbygningen er holdt i original stil og en hyggelig atmosfære.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Lø 9 mar 2019 10:00 - 16:00 @ PilgrimsHuset
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side