Book

Presto Ungdomssymfoniorkester i Maribo Domkirke

Område: Maribo
Andre arrangementer på dette sted: Maribo Domkirke
Kategori: Musik
Dato: Søndag 28 okt 2018

PRESTO er Region Sjællands symfoniorkester for talentfulde unge i alderen 12-25 år, og består af ca. 40 elever fra regionens musikskoler og MGK Sjælland.

PRESTO har i løbet af sine første leveår gennemgået en rivende udvikling og blev i 2016 belønnet med DAMUSAs pris ”Årets Musikskole Ensemble” ved en prisoverrækkelse i Tivoli.
PRESTO har spillet adskillige koncerter rundt om i regionen, og i foråret 2017 indledtes et samarbejde med Danmarks Underholdningsorkester.
Derudover har PRESTO spillet flere koncerter i udlandet i forbindelse med orkesterets koncertrejser til USA og Baltikum.
Ved koncerten i Maribo Domkirke spiller PRESTO et spændende og varieret program under ledelse af dirigent Andreas Vetö.

I PRESTO fungerer de ældste som inspiration og støtte for de yngste, der får mulighed for at vokse i en tryg atmosfære. Alle får unikke musikalske og sociale oplevelser og tager den øgede spilleglæde med sig hjem til deres egen musikskole, således at det store samlende fællesskab kan styrke de mindre lokale miljøer.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
28 Okt
Søndag 28 okt 2018 16:00 - 18:00 Maribo Domkirke

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Fri entré!

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Sø 28 okt 2018 16:00 - 18:00 @ Maribo Domkirke
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side