Book

Natkirke i Maribo Domkirke

Område: Maribo
Andre arrangementer på dette sted: Maribo Domkirke
Kategori: Musik
Dato: Fredag 30 nov 2018

Kl. 20.30 vil der være mulighed for at lytte til skønne meditative middelaldertoner under kirkens hvælvinger. Det er middelalder-duoen der består af Marianne G. Nielsen, sopran og Mie Korp Jensen, organetto, der besøger os.

De har specialiseret sig i litteratur og musik fra middelalderen, særligt af Hildegard von Bingen, Birgitta af Vadstena og af danske middelalderkomponister.
Marianne G. Nielsen er uddannet i sang fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium og har bl.a. indspillet Hildegard von Bingens værker på cd med ensemblet Sequentia Köln. Hun har optrådt med dem i bl.a. Royal Albert Hall i London, New York, USA og Melbourne, Australien. Marianne er til daglig ansat i DR Koncertkoret og er en ofte benyttet oratoiresolist.
Mie Korp Jensen er organist fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium, er medlem af middelalderensemblet Giòia og spiller på en bærbar kopi af et orgel fra middelalderen. Mie er til daglig organist i Hillderød Kirke.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
30 Nov
Fredag 30 nov 2018 20:30 - 22:00 Maribo Domkirke

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Mere info på www.maribodomkirke.dk

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Fr 30 nov 2018 20:30 - 22:00 @ Maribo Domkirke
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side