Book

Historiefortælling, når det er bedst med Pernille Stockfleths (copy)

Område: Marielyst
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Arrangement, Foredrag/Rundvisning

Fortællinger for voksne. Den 3. september optræder en af Danmarks bedste historiefortællere på Højskolen Marielyst.

”Kunsten at fortælle” hedder et kursus på Højskolen Marielyst i slutningen af august og her skal kursisterne lære, hvordan man tryllebinder publikum, når man fortæller en historie. Til inspiration for kursisterne har højskolen indbudt to af Danmarks bedste historiefortællere og åbner dørene for publikum udefra, når de slår gækken løs i højskolens koncerthus.
Mandag den 3. september 2018 kl. 19:30 er det Pernille Stockfleths tur. Som medlem af både ”Vigga og Brohovederne” og ”BestTellers” er Pernille Stockfleth i den absolutte elite blandt historiefortællere. Hun er optaget af moderne fortællekunst, og hendes historier har altid substans; en kerne af noget som giver stof til eftertanke. Denne aften fortæller Pernille om Knud Rasmussen og Ernest Shakleton. Hendes fortælleforestilling hedder: ”For Satan hvor er her koldt – Jeg længes mod isen”. Det er historien om de to mænds liv og bedrifter.

Kontaktoplysninger

Links

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Billetter a’ 100 kr. sælges ved døren

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side