Book

Irsk musik på Højskolen Marielyst og Torvet i Nykøbing F

Område: Lolland-Falster
Andre arrangementer på dette sted: Højskolen Marielyst
Kategori: Arrangement, Musik
Dato: Fredag 21 sep 2018

Orkestrets nye CD lanceres med koncert på Højskolen Marielyst fredag 21. september kl. 19:30. Ugen efter spiller de på Torvet i Nykøbing F

Der er ikke mange højskoler i Danmark, som kan prale med at have eget husorkester, men det kan de på Højskolen Marielyst. Skolens faste lærerstab er alle erfarne musikere og til sammen danner de orkesteret Maries Mænd.

Nu udgiver højskolen endnu en CD med orkesteret, og på den kalder de sig pludselig for Mary’s Men.

Navneskiftet er kun for sjov og hænger sammen med repertoiret på CD, for de 14 numre på CD-skiven er lutter irsk folkemusik. Titlen er ”Keep calm and pretend to be irish” (bevar roen og foregiv at være irsk), og at foregive at være irske gjorde de fire herrer i orkesteret tilbage i marts, da de spillede til højskolens fejring af den irske nationaldag, Saint Patricks Day.

Koncerten blev så stor en succes, at skolen efterfølgende sendte orkestret i studiet for at indspille deres bud på irsk folkemusik. Repertoiret på CD’en består både af kendte irske klassikere som The Wild Rover og Whiskey In The Jar og mere ukendte numre, som Mary’s Men har kastet sin kærlighed på som Si Bheag Si Mor.

Den irske CD lanceres med en koncert på højskolen fredag den 21. september kl. 19:30. Billetter sælges ved døren til 75 kr.

Ugen efter, fredag 28. september er der mulighed for at høre Mary’s Men på Torvet i Nykøbing Falster, hvor de spiller kl. 20:00 i teltet, som kommunen rejser den dag i anledning af byens kulturnat.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
21 Sep
Fredag 21 sep 2018 19:30 Højskolen Marielyst

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Entré 75,- som betales ved indgangen fra kl. 19.00.

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 15,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 15,4 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 6,7 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Fr 21 sep 2018 19:30 - 19:30 @ Højskolen Marielyst
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side