Book

Politiinspektør Bent Isager i Marielyst

Område: Marielyst
Andre arrangementer på dette sted: Højskolen Marielyst
Kategori: Arrangement
Dato: Mandag 1 okt 2018

Folkekøkken og foredrag på Højskolen Marielyst byder 1. oktober klokken 19.30 på den garvede efterforsker.

Bent Isager-Nielsens foredrag tager udgangspunkt i hans bøger, "Man jager et bæst og fanger et menneske” og "Efterforskerne". Han fortæller om sit liv i politiet – og om at være i skyggen af den ultimative forbrydelse, hvor et menneske har måttet lade livet. Hør om politiets efterforskningsarbejde, om retsmedicin, afhøringsteknik og kriminalvidenskab, for slet ikke at nævne de mere moderne discipliner som DNA-registrering og gerningsmandsprofilering, som Bent Isager-Nielsen var med til at få indført her i landet. Med mere end 20 år med drab på første hånd er Bent Isager-Nielsen en af Danmarks mest garvede drabsefterforskere. Men også en af de mest forstående. Og er der én ting, erfaringen har lært ham, er det, at der selv bag de frygteligste forbrydelser altid gemmer sig et menneske – ofte et skræmt, kuet og ødelagt barn i en stor mands krop.
Bent Isager-Nielsen er politiinspektør ved Nordsjællands Politi – som chef for den Sjællands-dækkende specialenhed TFI (Task Force Indbrud), der skal bekæmpe organiseret indbrudstyveri, menneskehandel og hjemmerøverier begået af omrejsende kriminelle.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
1 Okt
Mandag 1 okt 2018 19:30 Højskolen Marielyst

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Folkekøkken og Foredrag kl. 18.30: 175,- kr. Foredrag kl. 19.30: 100,- kr. Billetter kan købes på billetto.dk (gebyr på 13,- til 19,- kr.), på højskolen og LOF i Nykøbing. Der er et begrænset antal billetter til middagen.

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 15,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 15,4 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 6,7 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Ma 1 okt 2018 19:30 - 19:30 @ Højskolen Marielyst
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side