Book

Klassisk koncert på Højskolen Marielyst

Område: Marielyst
Andre arrangementer på dette sted: Højskolen Marielyst
Kategori: Arrangement
Dato: Torsdag 4 okt 2018

Pianist Jesper René spiller Debussy ved koncerten 4. oktober klokken 10.30

Klaverkoncert med pianisten Jesper René. Programmet vil indeholde "Children's Corner", "Suite Bergamasque" samt "Pour le Piano". Allerede som 15-årig debuterede pianisten Jesper René som solist med Odense Symfoniorkester og 5 år senere vandt han Steinwaykonkurrencen på Louisiana og har siden givet talrige koncerter med nogle af klaverlitteraturens største værker.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
4 Okt
Torsdag 4 okt 2018 19:30 Højskolen Marielyst

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Entré 75,- kr. som betales ved indgangen fra kl. 19.00.

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 6,7 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 15,4 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 15,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • To 4 okt 2018 19:30 - 19:30 @ Højskolen Marielyst
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side