Book

Eftermiddagstur til Aastrup Kirke og Moseby præstegårdshave

Område: Falster
Andre arrangementer på dette sted: Aastrup Kirke
Kategori: Arrangement, Foredrag/Rundvisning , Historie
Dato: Lørdag 22 sep 2018

Kulturmindeforeningen i Nykøbing inviterer alle interesserede med på bustur med et historisk tvist

Kulturmindeforeningens årlige bustur går denne gang til Aastrup Kirke og Moseby præstegårdshave. Ved Aastrup kirke har foreningen fået en aftale med sognepræst Jens Dag Lose, der vil fortælle om Aastrup Kirke, kirkens middelalderlige kalkmalerier og ikke mindst den istandsættelse, de gennemgik i 2017.
“Det er en rigtig spændende bustur, vi har fået skruet sammen i år”, fortæller Anita Ulrik Sørensen, formand for Kulturmindeforeningen, og fortsætter, “vi håber, at der er mange, der vil være en del af denne dag, som vil byde på både hyggeligt samvær og interessante oplevelser”.
Efter besøget i kirken går turen videre til Moseby præstegård. Præstegården har fået titlen Danmarks smukkeste præstegård, og der er arrangeret en rundvisning i præstegårdshaven.
Turen afsluttes med kaffe og kage i den omdannede Moseby Købmandshandel hos Helle Wiuff. Her bliver der også lejlighed til at se på, hvordan man får en købmandsbutik til at overleve i en landsby.
Turen kræver tilmelding og gennemføres kun ved tilmelding af 30 deltagere. Tilmelding senest d. 9. september 2018 til Marianne Reinhardt på e-mail: reinhardt.mari@outlook.dk eller på tlf.: +45 4027 6530. Indbetaling skal ske til Kulturmindeforeningens netbank Nordea 2650 67557 19879 – husk at skrive ”endagstur” i kommentarfeltet.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
22 Sep
Lørdag 22 sep 2018 13:30 - 17:30 Aastrup Kirke

Kontaktoplysninger

Telefon nummer
+45 4027 6530
Kontaktperson navn
Marianne Reinhardt
Kontaktperson email
reinhardt.mari@outlook.dk
Hjemmeside
http://www.aabne-samlinger.dk/museumlollandfalster/

Links

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Pris for medlemmer 200 kr. pr. person og 225 kr. for ikke-medlemmer (dækker bus, guide, kaffe + kage)

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 26,4 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 12,8 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 4 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Lø 22 sep 2018 13:30 - 17:30 @ Aastrup Kirke
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side