Book

I sidste øjeblik - mandag 26. november kl. 1930

Område: Nakskov
Andre arrangementer på dette sted: Nakskov Teatersal
Kategori: Film og teater
Dato: Mandag 26 nov 2018

Kærlighed og venskab lige før lukketid.
Kom og oplev tre hjerteveninder, der taler lige ud af posen om sex og død i denne svenske pragtkomedie, der er oversat til dansk af Sebastian Dorset. Lisbeth Dahl brillierer som enken Marianne, der er dominerende centrum i bridge-aftenerne med veninderne Solvej(Susanne Heinrich) og Anne-Louise(Sonja Oppenhagen). Som fjerdemand til kortspillet kommer den nyslåede enkemand Per og får Solvejs kinder til af gløde. En yngre mand - udsendt af kommunen - fordrejer hovedet på både Solvej og Per, og har man nået en alder, hvor man er ligeglad med, hvad andre tænker om en, er der lagt op til overraskende slutninger.

Pris og bestilling af billetter online: www.nakskovteater.dk
Eller afhent folder udgivet af Vestlollands Teaterkreds på evt. Nakskov Turistbureau. På bagsiden af folder findes tilmeldingskupon.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
26 Nov
Mandag 26 nov 2018 19:30 - 16:30 Nakskov Teatersal

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Pris og bestilling af billetter online: www.nakskovteater.dk Eller afhent folder udgivet af Vestlollands Teaterkreds på evt. Nakskov Turistbureau. På bagsiden af folder findes tilmeldingskupon.

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nakskov Fjord Camping hytter

Afstand: 2,9 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masse af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Camping

Nakskov Fjord Camping

Afstand: 3,1 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masser af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Camping

Kragenæs Marina Lystcamp

Afstand: 16,5 km
Camping og marina i 1. række til Smålandshavet ved skov og strand med udsigt til Smålandshavet og færgefarten til de små æbleøer Fejø, Femø og Vejrø.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Ma 26 nov 2018 19:30 - 16:30 @ Nakskov Teatersal
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side