Book

Udrykning Gedser

Område: Gedser
Andre arrangementer på dette sted: Gedser Fiskerihavn
Kategori: Arrangement
Dato: Tirsdag 16 okt 2018

GEDSER I HØJESTE BEREDSKAB FISKERIHAVNEN
16/10 FRA 10 - 15

Fra Gedser Redningsstation kan du være med, når mænd og kvinder i uniform åbner op for køretøjer, fartøjer og ikke mindst viden om arbejdet i Danmarks akutte beredskab. Kom op i en 30 meter høj stigevogn, kryb ned i en redningsflåde, kig indenfor i en politibil, en ambulance, eller et redningsskib. Her er lodser, overvågningsskib, højdereddere og som noget nyt i 2018 får vi besøg af en SEAHAWK redningshelikopter, som vil demonstrere forskellige typer af redning fra luften. Gedser Remise-tog kører på to ruter rundt i Gedser hele dagen. Stig på toget og få en hyggelig tur rundt i Gedser, eller kør en tur ud til Gedser Odde, hvor Fotogruppen Syd for Valby Bakke holder en spændende udstilling - og på vejen derud kan komme op i Gedser Fyr, som også er åbent på dagen. Mød op på Gedser Redningsstation, Havnegade 13, 4874 Gedser fra 10 – 15. På hele havneområdet kan du bl.a. møde Kystredningstjenesten, Lolland-Falster Brandvæsen, FALCK, Scannere fra SKAT, Marinehjemmeværnet Lolland -Falster, Ørsted, DanPilot, Redning Danmark, Søsportens Sikkerhedsråd, VIKING, DGZR – Die Seenotretter, Hærhjemmeværnet, Politihjemmeværnet og mange flere. Kom og få en god snak med de mennesker som en del af beredskabet. Året rundt. Døgnet rundt. Frokost kan købes i Toldcaféen (både café og på havnen), Havnekroen, Gedser Røgeri og Mejerigården kommer og laver de populære flæskestegs sandwich. Vi ses i Gedser 16. oktober 2018 fra 10 - 15.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
16 Okt
Tirsdag 16 okt 2018 10:00 - 15:00 Gedser Fiskerihavn

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Gratis

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 16 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Camping

Ulslev StrandCamping

Afstand: 19,4 km
Pladsen ligger direkte ved en af Falsters skønneste, børnevenlige sandstrande. Det rene, indbydende vand og det fine sand lokker store og små til leg og samvær.
Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 16 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Ti 16 okt 2018 10:00 - 15:00 @ Gedser Fiskerihavn
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side