Book

Julekoncert med Anne Dorte Michelsen i Nysted Kirke

Område: Nysted
Andre arrangementer på dette sted: Nysted Kirke
Kategori: Musik
Dato: Lørdag 8 dec 2018

Tænd et julelys i mørket

Igennem de sidste mange år har Anne Dorte Michelsen og hendes duo spillet deres smukke og intime jule- og vinterkoncerter for fulde huse i danske kirker. Især i vintertiden, når mørket har lagt sig, og vi mødes og tænder lys, er hendes blide stemme og nænsomme fortolkninger en smuk og rørende oplevelse.

Anne Dorte og hendes musikere spiller med stor indforståethed og evner at lade stilheden tale og siden afløse af intenst samspil, der hele tiden sætter ordet i centrum og folder salmer og sange ud, så man hører dem, som var det første gang.

Koncerterne frem mod jul rummer flere julesalmer og -sange samt vintersange med afsæt i Anne Dortes to meget succesfulde albummer med danske salmer og sange: ”Fred hviler over land og by” og ”Så stille som sne”. Men selvfølgelig vil publikum også få glæde af en række af Anne Dorte Michelsens egne kendte sange. Hertil kommer enkelte nye salmer skrevet af Anne Dorte selv.

Koncerten bindes sammen af små historier fra Anne Dortes liv og rundes af med fællessang.

Julekoncert:

Der er noget i luften

Velkommen igen Guds engle små

Bruge og bruges

Dejlig er jorden

I sne står urt og busk i skjul

Jeg har lagt mine våben

Mit hjerte altid vanker

Tænd et lys for mig

Ud under åben himmel

– og mange flere

En jule- og vinterkoncert med Anne Dorte Michelsen skaber varme, fælleskab og lys i mørket.

Anne Dorte Michelsen har markeret sig som en af landets væsentligste sangerinder og sangskrivere med nogle af historiens største danske pophits, kløgtig kønssatire og blide fortolkninger af danske salmer og sange. Hun har navigeret ubesværet mod nye hjørner af sin kunst uden at tabe hverken sig selv eller publikum, hvad enten hun har kreeret radiobaskere med Tøsedrengene, ristet mænd og kvinder med Venter på far eller har stået og sunget under en kirkehvælving.

Nu har I mulighed for at opleve hendes smukke sangstemme ved jeres julearrangement. Koncerterne, som hovedsageligt er egnede til kirker, lyser op i den mørke tid, hvor Anne Dorte Michelsen synger julen ind, så sindet stemmes til højtiden.

Julekoncerten spænder over Tøsedrengenes store pophits, solokarrierens eftertænksomme kompositioner og hendes nænsomt nærværende nyfortolkninger af nogle af de inderligste danske salmer og sange.

”Det er meget stærke tekster, som rummer en beskrivelse af den tvivl, tro, længsel, kærlighed og indre strid, som er lige så eviggyldigt relevant i dag, som det var i den tid, salmerne blev skrevet. Vi har så travlt med os selv, og der er så mange steder i vores samfund, hvor man ikke føler sig inkluderet, men i kirken kan alle nynne med og blive inddraget i det fællesskab, vi alle har rod i,” siger Anne Dorte Michelsen.

Hvad enten Anne Dorte Michelsen optræder i kirker, kulturhuse eller på større koncertscener står hendes intime og ligefremme måde at synge på og hendes evne til at formidle sangenes indhold og historier i centrum. Anne Dorte Michelsens musikere er valgt efter evnen til at kunne lytte ind i sangene og spille med og omkring ord og melodi.

Hele Danmark kunne i tv-programmet Toppen af poppen (2014) høre og se, hvordan Anne Dorte Michelsens sange, der både går i dybden og rammer lytteren ligefremt og rent, har en sjælden slidstyrke og står utrolig stærkt.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
8 Dec
Lørdag 8 dec 2018 16:00 - 19:00 Nysted Kirke

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
www.julekoncerter.dk

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 1,2 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 14 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 1,2 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Lø 8 dec 2018 16:00 - 19:00 @ Nysted Kirke
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side