Book

Familiekoncert med DrumDrum på Kulturfabrikken

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Kulturfabrikken
Kategori: Arrangement, For børn , Musik
Dato: Lørdag 27 apr 2019

DrumDrum videregiver glæden ved at spille og improvisere sammen og inddrager aktivt børn og voksne i musikken med sang og spil.

Oplev Benita Haastrups levende og farverige trommespil, i samspil med musikere fra den danske jazzelite. Benita er blevet kåret som året børnejazzmusiker, hun formål at møde børn i øjenhøjde og invitere dem indenfor i musikken.

Det er original, klangfuld og groovy musik og koncerten er både medrivende, overraskende og humørfyldt
DrumDrum er smittende livsglæde og veloplagthed - det er ganske forrygende og alle går efter koncerten hjem med en fantastisk oplevelse i rygsækken.

Efter koncerten kan du indtil kl. 17.00 lege på de stejle ramper i skatehallen (ikke skate) og se små fede biler fræse rundt hos LFRC. Du kan tage din egen fjernstyrede bil med og lade den køre på de flotte baner. Sofie åbner Billedværkstedet og lægger materialer frem så du kan udfolde dig kreativt.

Og det er alt sammen med i billetprisen.

Familie koncerter er professionel musik spillet i børnehøjde. Børnene får en anderledes og stor musikalsk oplevelse sammen med deres familie. (vejl. aldersgruppe 4-9 år)

Familie koncerterne er skabt i samarbejde mellem LMS (Levende Musik i Skolen), Guldborgsund Kommune og Culthus.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
27 Apr
Lørdag 27 apr 2019 14:00 - 16:00 Kulturfabrikken

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Voksne: 40 DKK. Børn: 20 DKK.

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 14,2 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12,2 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 15,3 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side