Book

Foredrag: "Fra kokkeelev til revydirektør" på Højskolen Marielyst

Område: Marielyst
Andre arrangementer på dette sted: Højskolen Marielyst
Kategori: Foredrag/Rundvisning , Musik
Dato: Mandag 4 feb 2019

Mandag 4. februar fortæller Krøll om sit liv fra kokkeelev til revydirektør og giver nogle af sine bedste revynumre.

Selv om Flemming Krøll ikke længere er førstemand på Nykøbing Falster Revyen, ligger han ikke på den lade side.

Mandag 4. februar kl. 19:30 har han sagt ja til at åbne foredragssæsonen på Højskolen Marielyst og give fortællingen om sin vej fra kokkeelev til revydirektør.

Han blev landskendt som visesanger i 1973, da han i monopolfjernsynets dage optrådte i det populære program ”Musikalske venner”. Det var dengang, at der cirka var 2 millioner seere til alle DR’s underholdningsprogrammer. Året efter udkom hans første LP og siden er det blevet til 16 LP/CD’er med bl.a. Evert Taube, Tom Lehrer, Halfdan Rasmussen og forskellige muntre revyviser.

Visesangen førte ham til revyen og siden sommeren 1979 har han lavet revy forskellige steder i landet. I 1985 overtog han Nykøbing F. Revyen, der stod for at skulle lukke efter Volmer Sørensen var rejst, men Flemming fik på få år revyen tilbage som landets næststørste revy og havde 8 meget succesfulde år. I 1995 søgte han nye græsgange i Svendborg, men efter fire år i det fynske, vendte han tilbage til Nykøbing og har stået i spidsen for 20 sæsoner med rekord i i anerkendende priser og nomineringer.

Nu er Krøll hoppet ned fra scenen, men bliver i revyen, som producer til 2021. Krøll vil igen rundt i landet med sin guitar og more publikum med historien om ny-danskeren Achmed, Thorbjørn m. skoda støvlerne og revyvisen om de forsvundne wc-kumme-knopper.

Aftenen med Flemming Krøll er årets første i rækken af højskolen og LOF’s fælles arrangementer med indledende middag på højskolen.

Billetter kan købes på www.hsmarielyst.dk og hos LOF i Nykøbing. Der er et begrænset antal billetter til middagen. Pris for middag og foredrag er 175 kr. Foredraget alene koster 100 kr.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
4 Feb
Mandag 4 feb 2019 19:30 - 21:30 Højskolen Marielyst

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Pris for middag og foredrag er 175 kr. Foredraget alene koster 100 kr.

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 15,4 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 15,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 15,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.

Spar & Del

Send
Din meddelelse er sendt!

Vælg forekomster

  • Ma 4 feb 2019 19:30 - 21:30 @ Højskolen Marielyst
OK

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side