Book

Ensemble Storstrøm i Lindeskovkirken

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Lindeskovkirken
Kategori: Arrangement, Musik
Dato: Søndag 24 mar 2019

Med et valdhorn på fløjen sørger Ensemble Storstrøm med et underholdende og storslået koncertprogram for at enhver følelse af nid og nag forsvinder.

Ensemble Storstrøm udvider ved denne koncert besætningen med et valdhorn. Ensemblet præsenterer et underholdende og virtuost ungdomsværk af Rossini, efterfulgt af smuk og eftertænksom musik af Nino Rota, den fremragende italienske komponist, som blev mest kendt for sin filmmusik, bl.a. til The Godfather. Programmet afsluttes med Dohnányis storslåede, Brahms-inspirerede sekstet.

Program:
Gioacchino Rossini: Kvartet for blæsere
Nino Rota: Kvintet for fløjte, clarinet (obo), bratsch, cello og harpe
Ernő Dohnányi: Sekstet for klaver, violin, bratsch, cello, klarinet og horn op. 37.
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause (20 min.)

Ensemble Storstrøm er den klassiske musiks drivkraft i Kulturregion Storstrøm. Ensemblet spiller koncerter, underviser, formidler, indspiller cd’er m.v., og medvirker ved et stort antal øvrige musikalske arrangementer i og uden for regionen.

De fem kommuner i Kulturregion Storstrøm står sammen med Statens Kunstfond bag ensemblet, der består af 8 fastansatte topprofessionelle musikere. Blandt instrumenterne er en harpe, hvilket er med til at give ensemblet en særlig klang og en unik identitet. Ensemblet arbejder næsten altid uden dirigent og publikum får derved stærke og nærværende koncertoplevelser helt tæt på musikerne.

Sammen med Fuglsang Kunstmuseum holder ensemblet til i den nyrenoverede forpagterbolig KUMUS ved Fuglsang Herregård syd for Nykøbing Falster.

Se mere på www.ensemblet.dk

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
24 Mar
Søndag 24 mar 2019 15:00 - 17:00 Lindeskovkirken

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Gratis

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 13,1 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 14,4 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 15,5 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side