Book

Kun For Forrykte Festival i Stubbekøbing

Område: Stubbekøbing
Andre arrangementer på dette sted: Stubbekøbing Anlæg
Kategori: Arrangement, Festival og events , Musik
Dato: Fredag 7 jun 2019 - lørdag 8 jun 2019

Når en helt ny dansk festival i 2019 ser dagens lys, er sammenfaldet med 50- året for Woodstock Festivalen ikke tilfældigt. "Kun For Forrykte Festival", som afholdes på Nordfalster i Stubbekøbing, er nemlig velsignet med flere hovednavne, der i dansk sammenhæng skabte soundtracket til datidens danske rock og hippiekultur.

Således kan "Kun For Forrykte Festival" præsentere Niels Skousen, manden bag "Herfra hvor vi står", som i 2019 kan fejre sin 75 års fødselsdag. Desuden den psykedeliske bluesrock gruppe ​Beefeaters, ​som netop er genopstået, og albumaktuelle Stepp 2, ​der udgør den seneste inkarnation af ​Steppeulvene -​ dansk rocks svar på Jellingestenen.

Foruden disse legender, er der også blevet plads til nyere markante navne indenfor rock og folk bl.a. The Blue Van, ​som er garanter for et liveshow i topklasse, altid nærværende ​Mathilde Falch ​og hendes velspillende band, samt to bands med rødder i lokalområdet, folkrockerne Sorte Fugle ​og de psykedeliske ​Syreregn. D​ erudover kan festivalen foreløbigt også præsentere den talentfulde troubadour ​Laursen, ​som tidligere i år udkom med sit debutalbum og berigende talks fra musik-eksperter som ​Steffen Jungersen ​og ​Jan Poulsen. ​Til at "akkompagnere" musikken, tilbydes publikum smukke rammer i parkanlægget i Stubbekøbing, der ligger idyllisk ud til vandet, samt en bred palette af mikrobryg, foodtrucks, kunsthåndværk og meget mere...

"Kun For Forrykte Festival" er et drømmeprojekt, som jeg nu endelig fører ud i livet. Jeg kunne ikke forestille mig at gøre det et bedre tidspunkt end i 50-året for Woodstock Festivalen, som jeg på mange måder er inspireret af. Hvem skulle have spillet til Danmarks egen Woodstock ? Jeg mener vi har nogle stærke bud her på festivalen.

Måske kan vi skabe en tradition i 2019, og kan lege videre med tanken og festivalen i mange år frem. Stubbekøbing og Nordfalster rummer smuk natur, gode mennesker og en skøn uspoleret "vibe", som vi ikke har mange andre steder i landet - og slet ikke i nærheden af København. Det er ikke bare en stor glæde at bringe et kulturevent som dette til Falster, det er også et privilegie, så jeg glæder mig i den grad til at involvere lokalsamfundet, møde nye samarbejdspartnere og ja, musikelskere i alle aldre", - ​udtaler festivalleder Frederik Schnoor.

Kun For Forrykte Festival ​​afholdes i parkanlægget i Stubbekøbing på Nordfalster d. 7 og 8 juni.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
7 Jun
Fredag 7 jun 2019 14:00 - 00:00 Stubbekøbing Anlæg
8 Jun
Lørdag 8 jun 2019 12:00 - 00:00 Stubbekøbing Anlæg

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Fra 350 DKK.

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 32,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 9,2 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 24,8 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side