Book

Madens Folkemøde i Maribo

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: Engestofte Gods
Kategori: Arrangement, Festival og events , Mad og drikke
Dato: Fredag 10 maj 2019 - lørdag 11 maj 2019

10. - 11. maj 2019 opstår Danmarks første folkemøde for mad. Madens Folkemøde hedder det, og det kommer til at foregå på Engestofte Gods ved Maribo.

Madens Folkemøde bliver et sted, hvor madinteresserede mennesker mødes og tager fat på den store samtale om, hvor vi skal hen som madland. Der vil være masser af lækre madoplevelser, spændende debatter, talks, workshops og et kæmpe stort madmarked, man kan gå på opdagelse i.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
10 Maj
Fredag 10 maj 2019 10:00 - 22:00 Engestofte Gods
11 Maj
Lørdag 11 maj 2019 10:00 - 22:00 Engestofte Gods

Kontaktoplysninger

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Lungholm Slot

Afstand: 12 km
Lungholm Slot er et luksuriøst ferieslot med samlede oplevelses-og feriemuligheder for alle. Det er en særlig og meget gammel bolig, som kan dateres til 1639. Hovedbygningen er holdt i original stil og en hyggelig atmosfære.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 8,3 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Hotel

Bandholm Hotel

Afstand: 9,8 km
Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side