Book

Jazzkoncert med Gunde On Garner på Hotel Falster

Område: Nykøbing F.
Andre arrangementer på dette sted: Hotel Falster
Kategori: Arrangement, Musik
Dato: Søndag 31 mar 2019

Kom med til hyggelig forårsjazz på Hotel Falster, når jazztrioen Gunde On Garner spiller utraditionelt op til jazzkoncert med numre af Frank Sinatra, Kai Norman Andersen, Billy Joel og mange flere.

PROGRAM
12:00 - Velkomstdrink, lækker frokostanretning samt kaffe og kage
14:00 - Indlæg fra Motivation IT
14:10 - Jazzkoncert – Gunde on Garner inkl. kort pause
16:00 - Tak for i dag

GOG er Henrik Gunde på klaver (kendt fra DR´s Big Band), Nicolas Koch på bas samt Karsten Bagge, der styrer trommerne topprofessionelt.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
31 Mar
Søndag 31 mar 2019 12:00 - 16:00 Hotel Falster

Prisoplysninger

Prisoplysninger
324 DKK

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 13,1 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12,5 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 16,9 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side