Book

Foredrag: "Jens" i Sognets Hus i Maribo

Område: Maribo
Andre arrangementer på dette sted: Sognets Hus
Kategori: Arrangement, Foredrag/Rundvisning
Dato: Tirsdag 19 mar 2019

Med udgangspunkt i sin anmelderroste selvbiografi fra 2018 fortæller Jens Smærup Sørensen om sit eget liv og de erfaringer, han har gjort undervejs. Fortællingen begynder i barndomsårene på landet og slutter med Sørensens nuværende ståsted som forfatter, ægtemand og far.

Jens Smærup Sørensen giver sit perspektiv på Danmarks udvikling fra sidst i 1940’erne helt frem til i dag – hvor der er sket store og små forandringer i forhold til livet på landet, stormfulde ægteskaber, kønsroller i bås, dialekter og livet som forfatter.

Entré 60 kr. For medlemmer af Biblioteksklubben 50 kr. Kaffe og kage er med i prisen.

Billetter kan bestilles på lollandbib.dk

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond

Arrangør: LollandBibliotekerne i samarbejde med Maribo Domsogns Menighedsråd.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
19 Mar
Tirsdag 19 mar 2019 19:00 - 21:00 Sognets Hus

Prisoplysninger

Prisoplysninger
For medlemmer: 50 DKK. For ikke-medlemmer: 60 DKK.

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Lungholm Slot

Afstand: 11,5 km
Lungholm Slot er et luksuriøst ferieslot med samlede oplevelses-og feriemuligheder for alle. Det er en særlig og meget gammel bolig, som kan dateres til 1639. Hovedbygningen er holdt i original stil og en hyggelig atmosfære.
Hotel

Bandholm Hotel

Afstand: 7,1 km
Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.
Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side