Book

Kulturhistorisk gåtur i Reventlowparken

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: Reventlow-Museet Pederstrup
Kategori: Arrangement, Foredrag/Rundvisning , Herregårde og slotte , [...]
Dato: Onsdag 3 apr 2019

Museum Lolland-Falster og Kulturland indbyder til en hyggelig slentretur i Reventlowparken. Turen vil blive krydret med en række gode historier om de ting, man møder i parken og om familien Reventlow og deres venner og bekendte.

“Normalt er det jo hovedbygningen, dens rum og de genstande, der fylder stuerne, vi fortæller om”, siger museumsformidler Anne Elmer. “Nu tager vi forårsfrakken på og går uden for murene, hvor der også ligger en masse gode fortællinger om livet på godset, personerne, der boede her og 1800-tallet generelt gemt.”

Turen begynder kl. 14.00 på parkeringspladsen ved Ridehuset og gennemføres uanset vejret.

Billetter købes på billetto.dk eller på turistkontoret i Maribo, Nykøbing F.

KULTURLAND er et samarbejde mellem Østsjællands Museum, Museum Sydøstdanmark og Museum Lolland-Falster,om at skabe flere og bedre kulturtilbud til sårbare medborgere og alle andre, der har lyst til at være med. Vil du vide mere om kulturprojektet KULTURLAND, kan du besøge vores hjemmeside www.kulturland.nu eller kontakte: Vibeke Knöchel Christensen, arkæolog og playmaker på kulturprojekt KULTURLAND. Tlf: 52 51 31 88. Email: kulturland@museumlollandfalster.dk

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
3 Apr
Onsdag 3 apr 2019 14:00 - 16:00 Reventlow-Museet Pederstrup

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Pris: voksne 60 kr., børn u/18 år gratis

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nakskov Fjord Camping hytter

Afstand: 13 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masse af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.
Camping

Kragenæs Marina Lystcamp

Afstand: 6,2 km
Camping og marina i 1. række til Smålandshavet ved skov og strand med udsigt til Smålandshavet og færgefarten til de små æbleøer Fejø, Femø og Vejrø.
Camping

Nakskov Fjord Camping

Afstand: 13,2 km
Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masser af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side