Book

Koncert med Sølvpapegøjen på Højskolen Marielyst

Område: Marielyst
Andre arrangementer på dette sted: Højskolen Marielyst
Kategori: Arrangement, Musik
Dato: Torsdag 21 mar 2019

Torsdag 21. marts kan man opleve den særegne trio med deres helt egen lyd af folk, rock, blues og et lille pift jazz.

Lars Linnet er pensioneret kirurg, som efter at have lagt lægegerningen på hylden har lagt sin sjæl, stemme og guitarspil i trioen Sølvpapegøjen sammen med Bent Mortensen på guitar/mandolin/bas/sang og Jan Helmark på violin/bas.

”Sølvpapegøjen flyver for at få guldfuglene i sindet til at lette”, siger han om trioen, der kommer med deres helt eget lyd i en blanding af folk, rock, blues og et lille pift jazz.

Sølvpapegøjen flyver først og fremmest ud med egne kompositioner i tekst og musik, men kan heller ikke dy sig for at give deres versioner af enkelte evergreens. Musikken er rytmisk skæv, løftende sig centreret rundt om et crooned sangudtryk af tekster, som lever fra inspiration som Camus, Kejsergade, Kathmandu, Dylan, Stones, Ginsberg, Holger og Anne i Åbyhøj, kærlighed, Vestergade 58, Murens fald, armod, Al Gore og håb.

Torsdag den 21. marts kl. 19:30 spiller Sølvpapegøjen på Højskolen Marielyst.

Billetter af 50 kr. ved døren. Intet forsalg.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
21 Mar
Torsdag 21 mar 2019 19:30 - 21:30 Højskolen Marielyst

Prisoplysninger

Prisoplysninger
50 DKK

Nærmeste indkvarteringer

Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 15,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 15,4 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 15,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side