Book

Valborgsarrangement på Frilandsmuseet

Område: Maribo
Andre arrangementer på dette sted: Frilandsmuseet Maribo
Kategori: Arrangement, For børn , Historie
Dato: Tirsdag 30 apr 2019

30. april 2019 slår Frilandsmuseet i Maribo dørene op for en ny og spændende sæson. I år starter sæsonen lidt utraditionelt, da vi denne dag også indvier museets nye indgang og Naturlandets infopunkt for Maribosøerne, som får fast plads i netop denne indgang.

Alle er velkomne til at deltage i åbningen, hvor der vil være rig mulighed for at studere den nye indgang til Frilandsmuseet, Naturlandets infopunkt og ikke mindst museets nye butik.

​Efter den officielle åbning er der fri adgang til Frilandsmuseet hele dagen, hvor man naturligvis kan være med til de traditionsrige valborgsaktiviteter.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
30 Apr
Tirsdag 30 apr 2019 12:00 - 16:00 Frilandsmuseet Maribo

Kontaktoplysninger

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Gratis

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 12,6 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Hotel

Bandholm Hotel

Afstand: 7,4 km
Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.
Hotel

Lungholm Slot

Afstand: 11,2 km
Lungholm Slot er et luksuriøst ferieslot med samlede oplevelses-og feriemuligheder for alle. Det er en særlig og meget gammel bolig, som kan dateres til 1639. Hovedbygningen er holdt i original stil og en hyggelig atmosfære.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side