Book

Marielyst Strandklub party 2019

Område: Marielyst
Andre arrangementer på dette sted: Marielyst Strand
Kategori: Arrangement
Dato: Lørdag 1 jun 2019

Sydfalster Turist og Erhvervsforening er sammen med BLF og Guldborgsund kommune gået igang med at planlægge en kæmpe strandfest for det voksne publikum, temaet er hygge, god musik, lækker mad, skønne drinks og pragtfulde omgivelser.

Sydfalster Turist og Erhvervsforening er sammen med BLF og Guldborgsund kommune gået igang med at planlægge en kæmpe strandfest for det voksne publikum, temaet er hygge, god musik, lækker mad, skønne drinks og pragtfulde omgivelser.
Vi har fået inspiration fra Timmendorfer strand i Tyskland, hvor de hver år arrangerer 4-5 strand event, med start D. 27 januar.

Vi er som sagt i fuld gang og har booket de 2 kendte DJ’s MILLING OG MONRAD, ja - lyder det ikke godt ?
Målgruppen for Strand Klub Event Marielyst er voksne over 40 år, som er opvokset med 80’er og 90’er pop og fonk. Det vil være oplagt at arbejde direkte med den målgruppe som allerede er trofaste lyttere af ”Fonk det Lørdag” og Milling & Molbech. Milling & Molbech inddrages i markedsføringen og det er vores mål, at der vil blive omtale via deres SoMe kanaler og lokale radiostationer, som f.eks. P4 hvorfra deres program sendes hver lørdag.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
1 Jun
Lørdag 1 jun 2019 17:00 - 22:00 Marielyst Strand

Kontaktoplysninger

Telefon nummer
0045 53136298
Kontaktperson navn
Majbritt Hamme
Kontaktperson email
turist@marielyst.dk
Hjemmeside
http://www.marielyst.dk

Links

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Gratis

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 15,9 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Camping

Falster Familiecamping

Afstand: 15,3 km
Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.
Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 15,9 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side