Book

Forskningens Døgn på Fuglsang Kunstmuseum

Område: Lolland-Falster
Andre arrangementer på dette sted: Fuglsang Kunstmuseum
Kategori: Arrangement, Foredrag/Rundvisning , Udstillinger
Dato: Fredag 26 apr 2019

Hør dugfriske overraskelser fra Fuglsangforskerne i to gratis mini-foredrag ifm. den årlige videnskabsfestival Forskningens Døgn.

Postdoc Susanne Bangert fortæller om opdagelser om den i dag ukendte, sene guldaldermaler F.C. Kiærskou (1805-1891). Studierne af Fuglsang Kunstmuseums maleri ”Optrækkende Uvejr over Maribo Sø” (1873) blev til en rejse, der førte forskeren helt andre steder hen end til de danske sydhavsøer.

I dagens andet miniforedrag fortæller museumsinspektør, ph.d. Liza Kaaring om sin forskning i den verdensberømte norske kunstner Edvard Munchs venskab med den ukendte, danske digter Emanuel Goldstein fra Nakskov. Hør om venskabet og den gensidige kunstneriske inspiration mellem dem, der er omdrejningspunktet for Fuglsang sommerudstilling, der åbner den 17. maj 2019.

Foredragene er gratis og museet byder på en kop kaffe. Ingen tilmelding, bare mød op i foredragssalen kl. 11. Et besøg i udstillingssalene kræver køb af alm. entrebillet til museet.

I Guldborgsund Kommune afholder en række af institutioner flere events under titlen 'Vores Viden', hvor forskere beretter om deres projekter og formidler deres viden i øjenhøjde med alle.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
26 Apr
Fredag 26 apr 2019 11:00 - 12:15 Fuglsang Kunstmuseum

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Gratis

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side