Book

Ensemble Blackguard på Fuglsang Museum

Område: Lolland
Andre arrangementer på dette sted: Fuglsang Herregård
Kategori: Arrangement, Herregårde og slotte , Kunst og gallerier , [...]
Dato: Søndag 2 jun 2019

400 år gammelt musik, det lyder måske lidt kedeligt, men lad jer ikke narre:
Hvis man tænker på tiden som den periode, hvor man byggede stort og prægtigt - som f.eks. Rosenborg, Rundetårn og Børsen; hvor man sad ved taflerne og mæskede sig i mad og ædle vine; hvor man dyrkede hofintrigerne og de amourøse eventyr, så må den tids musik være alt andet end kedelig.

Dette vil ved dagens koncert blive anskueliggjort af Ensemble Blackguard (navnet i sig selv er en joke, men den må I komme til koncerten for at høre)
Ensemblet spiller på originale instrumenter: zink, violin, dulcian, basun, violone, teorbe og cembalo/orgel.
Nogle af disse instrumentnavne lyder mærkelige, men når i har været til koncerten, har i helt styr på dem.

Særligt skal zinken fremhæves. Lene Langballe er en af de få, der mestrer instrumentet så godt, at hun kan demonstrere dets særlige egenskab: det er i stand til at efterligne den menneskelige stemme.

Kom og oplev dette specielle univers. Så er I godt rustet til at gå hjem og nyde i hvert fald maden og den ædle vin.

Der kan på dagen frem til kl. 14:00 købes kombi-billetter til 225 kr. De gælder både til museum og koncert (begrænset antal)

Koncerten spilles i KUMUS,
Fuglsang Herregaard
Nystedvej 73, 4891 Toreby L.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
2 Jun
Søndag 2 jun 2019 15:00 Fuglsang Herregård

Kontaktoplysninger

Links

Prisoplysninger

Prisoplysninger
Entre 200 kr. (medlemmer 100 kr, unge under 25 gratis) Billetter kan købes på hjemmesiden (senest dagen før) eller ved døren fra kl. 14:00

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Radstedhus B&B Hotel

Afstand: 10,1 km
Radstedhus Bed & Breakfast Hotel er centralt beliggende for seværdigheder på Lolland, Falster & Møn, rummer 18 værelser naturligvis alle med eget bad og toilet, og gratis WiFi. Her er også 4/5 lokaler til fest eller møde/kursus for op til 40 personer.
Camping

Nysted Strand Camping

Afstand: 8,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.
Overnatning

Nysted Strand Camping og Hytteby

Afstand: 8,6 km
Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.

Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side