Book

Havnens dag i Nakskov

Område: Lolland-Falster
Andre arrangementer på dette sted:
Kategori: Arrangement, Byopplevelser, For børn , [...]
Dato: Lørdag 25 maj 2019

Nakskovs adoptionsskib “Najaden” ankommer, saluteres og bydes velkommen af borgmester Holger Schou Rasmussen.

Lolland Kommune adopterede Najaden til Nakskov by den 17. november 2012 ved en ceremoni i Nakskov. Det blev starten på et samarbejde til gensidig glæde for kommunen og Søværnet. Som adoptionsskib besøger Najaden Lolland Kommune hvert andet år for at give borgerne et kendskab til Søværnets vilkår og arbejde, mens Najadens besætning kan lære Nakskov by, Lolland Kommune og dens havne at kende.

Søkøbstædernes adoption af flådens skibe er en hævdvunden tradition, hvor der skabes nær kontakt mellem en af flådens enheder og den adopterende by/kommune med det formål at udbrede kendskabet til Søværnet og dets vilkår, hvorunder Søværnets sejlende enheder anvendes, og hvordan besætningen arbejder. Traditionen blev indledt i 1946, hvor Randers Kommune opnåede tilladelse til at adoptere Niels Ebbesen. Lige siden er søværnets skibe blevet adopteret.

Dato/tidspunkt

Dato Tidspunkt Arena/sted
25 Maj
Lørdag 25 maj 2019 11:00 - 17:00  

Kontaktoplysninger

Links


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side